Mijn naam is Christine Medaer (°1956). Ik ben gehuwd met Marc Derudder en samen hebben we drie kinderen.

 

Reeds van op jonge leeftijd was er het idee dat de mens iets kan doen met zijn leven. Zijn potentieel ontdekken en zich verder ontwikkelen, was en is a.h.w. de rode draad . En behalve dit potentieel zijn er ook nieuwe vaardigheden, kwaliteiten, die ontwikkeld kunnen worden. De mens kan wel degelijk veranderen.

 

Beroepsmatig werkte ik 26 jaar als verpleegkundige. Door fysieke problemen en een bepaalde mate van burn-out was ik verplicht dit werk te beëindigen. Er kwam meer tijd vrij voor het volgen van allerlei cursussen en verder na te denken over het levensdoel. Op zoek naar zingeving begon ik met vrijwilligerswerk. Eerst op een palliatieve afdeling van een ziekenhuis, nadien bij de dienst Slachtofferhulp van een CAW.

In 2001 nam ik deel aan een eerste seminarie bij H. Grill in Italië. Hij is de grondlegger van de "Nieuwe Yogawil", een nieuwe vorm van yoga, aangepast aan de westerse mentaliteit. Daarna nam ik regelmatig deel aan de seminaries o.a aan een driejarige opleiding. Zijn gedachtegoed bevat waardevolle gedachten en inzichten die men door studie en het zelf ontwikkelen van inzichten en ervaringen kan integreren in het dagelijks leven, in de communicatie, in het vrijwilligerswerk. Verder heb ik ook de opleiding tot yogaleraar (yogaschool Trikon te Beernem) gevolgd.

 

Vanuit de ervaring dat de eigen inzet aan de hand van yoga-oefeningen, bewustzijnsoefeningen, het bewust bezig zijn met de doelen, studie van inspiratieve teksten leidt tot een geleidelijke versterking van de persoonlijkheid groeide het idee, anderen ook te laten kennis maken met deze mogelijkheden.

 

Door de samenwerking met Yvette, die het deel van de voeding en het toekomstperspectief voor haar rekening neemt, komen we tot een ruim aanbod in deze regeneratieweek.

Mijn naam is Yvette Reunbrouck (°1950) en ik ben gehuwd met Roger Lambregt.

Mijn ervaringen met bewustzijnsontwikkeling zijn pas na mijn 30ste begonnen. Dit tot inzicht komen dat het leven meer te bieden had dan louter het fysieke opende voor mij een geheel nieuwe en boeiende wereld. Dit rijpingsproces kwam er na het doormaken van een ernstige ziekte die nog weinig ruimte overliet voor een toekomstperspectief.

 

Na ongeveer 20 jaar de meer energetische zijde rond bewustzijnsontwikkeling te hebben bestudeerd met oa. opleidingen macrobiotische voeding, oosterse geneeswijzen, bachbloesems ... kwam ik in 1995 via de yogalessen in contact met “De Nieuwe Yogawil”. Daarbij staat het ontwikkelen van een actief scheppend en vormgevend denken centraal of m.a.w. het ontwikkelen van Ik-kracht. Geboeid door de integrale, allesomvattende inzichten die de Nieuwe Yogawil aanreikt heb ik in Italië (2000 - 2003) een 3-jarige opleiding gevolgd bij H. Grill, stichter van “De nieuwe Yogawil”. Sindsdien volg ik er ook regelmatig seminaries.

Mijn interessegebied is “Uitputting en regeneratie”, waarbij de domeinen communicatie, voeding en integrale, preventieve gezondheidszorg centraal staan. Mijn aandacht gaat daarbij vooral naar hoe de uitgeputte mens zich door middel van zelfactiviteit of Ik-krachtontwikkeling terug kan opbouwen en er zo een gezondere situatie kan ontstaan.

Wens je meer inlichtingen over de regeneratieweek?

Bel  ons voor meer details.

+32(0)486 66 44 37